İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy İlkokulu

Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz yılsonu etkinliklerini gerçeklestirdiler

Okulumuzda yapılan Halk Eğitim Kurslarının Sergileri

Haz

2.sınıf öğrencilerimiz yapmış oldukları “DÜNYA’YI ÇÖPE ATMA” projeleri ile, Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Çevre Haftası etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz geri dönüşüm kostümleri ile defile yaptı, geri dönüşüm ürünleri ile sergi düzenlendi.

Haz

Çekmeköy İlçesi Okul Sporları kapsamındaki Yüzme Yarışmasında başarılarımız.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği akıl oyunları turnuvasında ögrencilerimiz derece aldılar.

Nis

Geleneksel Çocuk Oyunları Seksek Yarışmasında İlçe ve Bölge Birincisi olan 4. Sınıf Takımımız İstanbul İl Turnuvasında Seksek de okulumuzu, ilce ve bölgemizi başarıyla temsil ederek 4. oldular. Öğrencilerimizi ve ögretmenimiz Elif KETENCİ' yi tebrik ederiz.

Mrt

Çekmeköy İlkokulu öğrencileri Çekmeköy Ortaokulu öğrencileri ile birlikte kan verme etkinliği gerçekleştirdi. Çekmeköy Ortaokulu bahçesinde 16 mart günü öğrencilerimizin katılımını sağladığı vatandaşlarımız Kızılaya kan bağışında bulundular. Etkinlikte katılımı sağlayan öğrencilerimize verilmek üzere katılım belgeleri düzenlendi.