İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy İlkokulu

Çekmeköy İlkokulu

Mimar Sinan Mah. Mimar Sinan Cad. Akkon Sok No 24 Çekmeköy /İSTANBUL
Vizyon
Bilgi çağının gereklerini uygulayan, sosyal, kültürel ve mesleki açıdan öncü ve örnek olan, öğrenci merkezli eğitimi benimseyen, bireysel farklılıkları gözeterek öğrencilerin kişisel gelişimini sağlayan seçkin bir kurumdur.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sistemimizin genel amaç ve temel ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda kurum içi iyileştirme ve eğitimde sürekliliği hedef alarak, bilimsel araştırma geliştirme yöntem ve tekniklerini kendine kılavuz edinerek tam öğrenme ile eğitimi hayatın her alanına yayan ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunan bir kurum olmak.
Sabahçılar: 08:00-12:50 Öğlenciler: 13:20-18:10
Ulaşım
Okulumuza 9ÜD, 14ŞB, 131K, 131ÇK 14ÇK İETT otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Ümraniye´den kalkan Şahinbey minibüsleriyle ulaşım yapılabilir.
Yerleşim Yeri
Mimar Sinan Mah. Mimar Sinan Cad. Akkon Sok. no:24 Çekmeköy (Refah Camisinin yakınındadır.)
Okulumuz, Çekmeköy ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.